Добре дојдовте на www.digikey.com.mk. Врските од ова почетна страница ќе ве пренасочат кон нашата водечка локација во САД, каде што ве покануваме да ги пребарувате и купувате компонентите од нашите милиони производи. Исто така ќе откриете илјадници извори на податоци, технички спецификации и онлајн алатки за обука да ги поддржат вашите активности врзани со набавката на производи.

Најголем избор на светот
Најголем избор на светот
Разгледајте ги најновите производи

Digi-Key Electronics – Дистрибутор на електронски компоненти од 1972 година